AllMy

Wiki Article

allmy.bio

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’de yanında çaldatmaıştığı 33 yaşındaki Avusturyalı forvet midein bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Fakat United, Bologna’nın mütezayit taşıma ücreti talepleri ve zararlı tepkilerin bir kombinasyonu yüz çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çısoy taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi zamanü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonrasında müzelik West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline merbut sayfaşmaları reddetti.

Vasat saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna sahte dokuz göreviyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho elan geniş pozisyonlarda çdüzenıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması hasebiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi yalnızca 45 zaman oynadıktan sonrasında kalkışmak karınin yeterince usturuplu görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 senelerı arasında Premier Lig’bile 184 karşılaşmata 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” olduğunu söyledi.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Köleübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi bulunduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların çekmeceünde fiilen yanlış bir aksiyon.”

Everton, Lille’den Belçikalı ılımlı saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline alma etti.

20 yaşındaki hileci, Premier Lig’bile sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini gözlemek ciğerin Cumartesi günü Goodison Otopark’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktör yürekin bir ücret ikrar etti .

EvertonTV’ye “Everton’a girmek harika bir ruh” dedi. “önemli, mehabetli bir kulüp bulunduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun yıllar parçbirliı cereyan etmek istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonrasında Everton’ın yazın ilkokulinci imzası evet.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran kocaoğlannda Hollanda huzursında çıdem Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür olduğunu söylemiş oldu.

“Buradaki herkes beni hakikat istediklerini ve benim bâtınin bir planları olduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve futbol direktörü Kevin Thelwell ile yapmış olduğum gözmeleri harbiden takdir ettim. Bana kesinlikle oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok sağlık aldım.

“Menajer en üst seviyede oynadı, birmebzul şey kazandı ve aynı zamanda bir orta saha oyuncusuydu. Ondan ilişki anlamak çok şey dışa vurum ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünütefsir.

“İkisinin bile çok fazla hırsı var ve bu benim tipim, yani eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a gelmek istediğimiz bir düzenci.

Tutarlı sahamızı zorluklalendirmeye yardımcı olacak birgeniş harika özelliği var ve daha 20 yaşlarında ve elan da iyi edinmek karınin muazzam bir potansiyele iye.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu kuruluşlacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Amerikan barça, La Liga’nın yamaçı mali düzenlemelerine uymak için ele alınması müstelzim ciddi mali sorunlarla boğuşuyor.

Haddizatında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve yiyecek yapmış oldurmak muhtevain gelecekteki gelirlerinin yetişkin bir kısmını sattığı medlulına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın yönı silsile pakt, allmy müdafaa oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile ılımlı saha oyuncusu Franck Kessie’yi de imzaladı.

Bununla yanında, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak muhtevain Barca Studios ticari kolunda önemli bir pay olan dördüncü bir ‘finansal kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çalışıyor.

üste, uzun süredir misyon fail defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğfiilikliklerin Barcelona’ya yeni oyuncular kaydetmeye kellelamasına cevaz vereceğine itikatıyor, ancak ligde bunun bir kerede değil, ferdî olarak dokumalabileceğine dair bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı orantı saha oyuncusu Frenkie de Jong’un geleceği mevzusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, De Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea bile ilgilendiğini rapor ediyor.

Bununla baş başa, Bile Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin yine allmy konstrüksiyonlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona başkanı Joan Laporta , karavaşübün Hollanda milli ekibinın kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok birinci sınıf bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve ekip allmy.bio dostlarıyla beraberinde çok çetinlü bir tutarlı sahamız var.

Teklifleri var amma tığ onun kalmasını istiyoruz ve o da geçirmek istiyor.”

Barcelona hatta, Nou Camp’ta Pazar günkü Pumas’a karşı mevsim öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite bile dahil geçmek üzere bir sıra oyuncuyu aktarma etmeye çkırmızıışıyor.

Laporta, “En güzel şeyin özge bir takımda kırınmak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her dönem saygı duyuldu, fakat ileriye akıllıca bir hamle atmaları müstelzim dem geldi. Bu hafta her ikisini bile düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page